12. 11. 2012

Report: Umisťovací výstava Pro kočku - Chvalská tvrz - 11.11.2012

Pod záštitou www.kocky-online.cz proběhla v neděli 11.11.2012 podzimní umisťovací výstava opuštěných koček. Výstava proběhla ve Chvalské tvrzi v Horních Počernicích a jednalo se již o neuvěřitelnou 15. umisťovací Výstavu pro kočku.

My jsme se této výstavy zúčastnili poprvé jako dobrovolníci a dalšího dne i jako návštěvníci. K našemu překvapení účast byla veliká, někde jsme se mačkali, někde jsme do sebe naráželi, dobrovolníci měli spoustu práce, občerstvení bylo zajištěno v restauracích areálu, charitativní obchůdky provětraly návštěvníkům peněženky. Připraven byl i program pro děti.

Celkově se výstavy zúčastnilo 14 útulků a jedna soukromá pečovatelka. Vidět jste mohli 150 micin různých barev a velikostí, z čehož se umístilo neuvěřitelných 72 koček.
V nabídce byli i tři pejsci, kterým se bohužel nepoštěstilo. Možná příště.

Zúčastněné organizace:
- Animal'S O.S.
- Fousek o.s.
- Kočky SOS Hodonín
- Občanské sdružení Kočičí Azyl
- Opuštěná a léčebná zvířata, o.p.s.
- O.S. Devět životů
- O.S. Srdcem pro kočky
- OS Chlupáči v nouzi
- OS Kočky České Budějovice
- OS Podbrdsko
- OS Šanta kočičí
- Pražský spolek ochránců zvířat
- První společnost za práva koček
- Uměním na pomoc zvířatům
- Jaroslava Rutshová


Umisťovací Výstava pro kočku měla dle našeho názoru velký úspěch. Náš obdiv patří především organizátorům a dobrovolníkům a jejich energii vložené do činnosti, kterou dělají celou z vlastní iniciativy a ve svém volném čase.

Fotogalerii k této události najdete na našem rajceti: http://pesnastope.rajce.idnes.cz/Umistovaci_vystava_Pro_kocku_-_Chvalska_trvz_-_11.11.2012_-_priprava_vystava/

V případě, že by některý útulek chtěl nějakou fotku použít do inzerce, můžeme ji poslat v původní velikosti. Po dohodě i bez našeho loga.
Zároveň budeme rádi za doplnění popisků k jednotlivým zvířatům, aby případní nahlížitelé věděli, odkud si mohou kočku na fotce adoptovat.


Žádné komentáře: